Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος σε ποσό πάνω των 100 € ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες σε ποσό μικρότερο των 100 €, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής των 3,00 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας και των 5€ αν είναι με αντικαταβολή . Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS COURIER, με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε, είναι εκτός δικτίου (πχ: χωριό ή απομακρυσμένη ), θα πρέπει να το παραλάβετε εσείς από το κοντινότερο κατάστημα της ACS .H ACS COURIER από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας , θα το παραδώσει σε εσάς:

1)εντός Αττικής 1 ημέρα

2) χερσαίοι – νησιωτικοί προορισμοί 1-2 ημέρες

3) δυσπρόσιτες περιοχές 1-3 ημέρες

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στην σελίδα παρουσίασης του προϊόντος) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Λόγω COVID 19 οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν.

 

CLICK AWAY

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγέλνετε online ή τηλεφωνικά στο 210 7254765, από το κατάστημά μας, άμεσα και με ασφάλεια!

Με αγορές άνω των 200,00€ μπορούμε να σας τα φέρουμε στην πόρτα σας εντώς 24 ωρών. Αυτή η υπηρεσία ισχύει μόνο για την Αττική.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Η επιβάρυνση ανά αποστολή είναι 18€ σε αγορές με κάρτα. Η αντικαταβολή δεν ισχύει για ποαστολές στην Κύπρο. Η ACS COURIER από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας, θα το παραδώσει σε εσάς εντός 2-4 ημερών.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική ( αναγράφεται στο προϊόν ) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της

Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε, είναι εκτός δικτίου (πχ: χωριό ή απομακρυσμένη ), θα πρέπει να το παραλάβετε εσείς από το κοντινότερο κατάστημα της ACS .

Λόγω COVID 19 οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν.