Το Passion Alley –η boutique της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου- βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου από το 2002 και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες shopping σε αυτούς που το επισκέπτονται.

Η Βάσια Τζοτζοπούλου γεννήθηκε στα Γρεβενά και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη». Μετά από 8 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως ηθοποιός, αφοσιώνεται στα ρούχα και ανοίγει το Passion Alley. Μέσα από αυτό εκφράζει τη δημιουργικότητά της καθημερινά, αντιμετωπίζοντας τη βιτρίνα και τον χώρο της boutique σαν σκηνικό και τους ανθρώπους που έρχονται, σαν πρωταγωνιστές.

Συχνά είναι χώρος συνάντησης ,για γυναίκες που θέλουν να ενημερωθούν , να ανταλάξουν ιδέες , να κάνουν παρέα , να “παίξουν” με τη μόδα και το styling.

Τo Passion Alley είναι ένας γυναικείος χώρος που σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από έναν συνδυασμό «προχωρημένων» designer brands διεθνούς φήμης, και δημιουργιών της ίδιας της Βάσιας. Απευθύνεται στις γυναίκες που δεν αρκούνται στις τάσεις της μόδας αλλά διαμορφώνουν στυλ.

” Τo Passion Alley είναι ένας γυναικείος χώρος,  … για γυναίκες που αγαπούν να παίζουν με τα ρούχα ,που τολμούν , που διαμορφώνουν το δικό τους μοναδικό στυλ”

“Το Passion Alley είναι ο χώρος που προσπαθώ να συγκεντρώνω ό,τι προβλέπω ως τάση, πριν γίνει μόδα. Αρνούμαι να έχω κάτι επειδή “πουλάει” παντού και απαιτώ από τον εαυτό μου να το έχει εντοπίσει πριν γίνει must. Ταξιδεύω πολύ, όχι μόνο σε γνωστούς προορισμούς της μόδας, αναζητώντας φρέσκες ιδέες σε κάθε είδους χώρους δημιουργικής έκφρασης. Η Δέσποινα , η Αθηνά και εγώ ,είμαστε εκεί για να προτείνουμε , να ασχοληθούμε με την κάθε γυναίκα ξεχωριστά ,είναι και για εμάς μια διαδικασία ευχάριστη ,απολαμβάνουμε τη δουλειά μας, θέλουμε και θα παραμείνουμε μία boutique που έχει προσωπική σχέση με τις γυναίκες που μας επισκέπτονται.Είναι μια σχέση ζωής….”

Βάσια Τζοτζοπούλου